Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Pultti ja Pöltsi lukitun oven takana" by Risto Rantanen " eBook PDF Kindle ePub Free

Pultti ja Pöltsi lukitun oven takana

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Pultti ja Pöltsi lukitun oven takana
  • Author : Risto Rantanen
  • Release Date : January 05, 2020
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 286 KB

Description

Pöltsi muuttaa Humpulan kaupunkiin, ja tapaa siellÀ vastapÀisessÀ talossa asuvan Pultin. He huomaavat, ettÀ ympÀriltÀ alkaa mystisellÀ tavalla kadota yhtÀ ja toista. Kuka kumma haluaa varastaa omituisia tavaroita, joiden ei luulisi yleensÀ varkaita kiinnostavan? Kuka vie kengÀt kaupunginjohtajan jalasta? Tai puistonpenkin, tai koiran? Asia kaipaa pikaista selvittÀmistÀ. TÀhÀn tarpeeseen reagoidaan vÀlittömÀsti perustamalla etsivÀkaverukset Pultti ja Pöltsi, jotka saman tien ottavat tapauksen tutkintaan.



Seuraa monenlaisia kÀÀnteitÀ, ja merkilliset tapahtumat seuraavat toisiaan. Kumpikaan ei alussa voinut uskoa, millaisten tapahtumien keskipisteeseen etsivÀkaverukset lopulta joutuvat. Onneksi apuna ovat Humpulan mainiot poliisivoimat, konstaapelit Hydson ja MÀkÀrÀinen (herhilÀisenÀ kimpussa). Tapahtumien kulkuun puuttuu omalla tavallaan myös alati valveilla oleva vartiointiliike Nokonen & Tirsa.

EtsivÀkaverusten reipasotteiset tutkimukset tarjoavat kaiken ikÀisille lukijoille jÀnnitystÀ, mutta myös huumoria ja tilannekomiikkaa. Oman mausteensa kirjaan tuovat mielenkiintoiset henkilöhahmot.

Ai niin, mutta mikÀ salaisuus piilee lukitun oven takana? Se sinulle selviÀÀ vain lukemalla!


Free Books Download "Pultti ja Pöltsi lukitun oven takana" PDF ePub Kindle